Norbert Szopkó

Cine sunt?!


Sunt Norby Szopko, iar aceasta este partea mea din pagina www.radiotransilvania.ro , asa incat pot sa fac ce vreau cu ea pentru ca am scris-o chiar eu cu mana mea (ma rog, am tastat-o cu buricele degetelor mele), iar daca tot am gasit 5 minute sa o scriu gaseste si tu 5 minute sa o citesti.


Sunt unul din cei 4 „transilvaneni COOL” care de luni pana vineri in intervalul 10 – 14, aducem cele mai proaspate informatii locale in FM, din cele 7 judete unde emite Radio Transilvania si va delectam cu cele mai faine muzici de prin 90`pana azi!


Despre mine ce ar mai fi de stiut, este faptul ca, nu-mi place munca fizica pentru ca intotdeauna am muncit cu capul... tocmai de aceea este plin de cucuie si ma mandresc ca am una dintre cele mai misto ocupatii din lume


De ce e musai sa asculti Radio Transilvania?!


In Made in Baia Mare, afli lucruri interesante, utile, (si ce este cel mai important) de langa tine, din judetul tau mai exact, aduse de noi cu un vibe pozitiv, poți descoperi adevărate mine de informații valoroase de care cu siguranță te poti folosi.


Se intampla ca, uneori chiar nu ai timp sau chef să mergi din piesă în piesă, indiferent daca esti in masina , la munca sau acasa, tocmai de aceea noi iti aducem un buchet mare de hituri foarte bine alese din anii 90` incoace printre care cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău.


Mi se intampla deseori sa fiu intrebat, ce imi place cel mai mult la Radio Transilvania, iar raspunsul vine, fara absolut nici o ezitare: OAMENII, COLEGII...ECHIPA!


De final?!


E COOL sa fii transilvanean! J

Comentează
Pentru a comenta trebuie să te autentifici
Autentificare Înscriere Facebook Autentificare
Comentarii
0
Inapoi